Soinu Lodia

& FRIENDS

Dinsdag 27 juni 2023 | 20:00u | Monastery Garden Hamont

Cocktailconcert.

Een tubakwartet van het gerenommeerde Conservatorium van Amsterdam, mét de Hamontse Niels Lukkesen, speelt een gevarieerd programma gaande van het klassiekere werk tot blues en jazz. Topkwaliteit op instrumenten die zelden op de voorgrond treden. Als ze dan vóór en na ook nog geflankeerd worden door topmuzikanten, kunnen we maar één ding zeggen: Verrassend, veelzijdig en gewoon prachtig...

De avond start alvast goed: bij aankomst krijg je direct een gratis cocktail of mocktail (naar keuze). Daar kan je dan even van genieten alvorens plaats te nemen voor een uurtje muziek.
Eerst treden enkele bevriende muzikanten op, om al snel plaats te maken voor de hoofdact: Soinu Lodia, oftwel - vertaald uit het Basks - 'vette klank'. Erg toepasselijk voor deze basinstrumenten uiteraard.

Om af te sluiten, blijft de bar nog een uurtje geopend, onder het genot van het optreden van Blackboard Duo. Ook twee bevriende muzikanten, die met slagwerk en saxofoon de sfeer er zeker in krijgen.

Een organisatie van KH St-Cecilia i.s.m. KFK & NLBB.
Dinsdag 27 juni 2023 | 20:00u | Monastery Garden Hamont

Programma

20:00

Deuren open.

Gasten passeren aan de inkom, waar het ticket gescand wordt en de tegoedbon voor één gratis consumptie wordt meegegeven. Gasten kunnen de gratis cocktail of mocktail gaan afhalen (keuze opgegeven bij bestelling ticket)

20:30

Prelude.

Muzikanten van NLBB/KFK/KANL.

20:45

Concert.

Soinu Lodia met eigen repertoire.

21:30

Postlude.

Het ‘officiële’ gedeelte is afgelopen, gasten kunnen nog wat napraten aan de toog. Ondertussen wordt er nog even live ‘luchtige’ muziek gespeeld door Blackbboard Duo.

Dinsdag 27 juni 2023
20:00u
Monastery Garden Hamont

€ 8 / persoon

inclusief gratis cocktail of mocktail